Terase cochete de iesit cu prietenii

"As vrea sa iesim undeva, dar nu in centrul vechi" este replica pe care o aud tot mai des in cercul meu de prieteni. Daca doriti sa optati pentru un loc mai intim, departe de agitatia din Lipscani, va recomand:

1. The Coffee Factory

Bulevardul Regina Elisabeta 54 (statia Izvor)

Coffee Factory sau "micul colt de rai al cafelelor" cum il numesc eu, este un loc special conceput  pentru ati rasfata papilele gustative. Cafeaua lor te va purta intr-o calatorie aromata si imaginara in jurul lumii.  Aici vei gasi o gama variata de cafele, freshuri, bere si alte bunataturi.






2. Terasa Astrodom


Str. Domenii Plaza by Residence Hotels

Pe terasa hotelului Residence, in apropiere de Biserica Casin gasiti aceasta terasa deosebit de cocheta cu o priveliste feerica. 


3.  Acuarela

Str. Polona nr. 40 ( Piata Romana)

Decorata intr-un mod cu totul original si creativ, Acuarela este locul ideal pentru a petrece timpul cu prietenii. Va recomand limonada cu zmeura si prajiturile !





4. The Shift

Str. Eremia Grigorescu 17 ( Piata Romana, aproape de Gradina Icoanei)

Intr-o oaza verde de racoare, terasa de la The Shift a fost recent transformata de cei de la Lama Arhitectura. Aici veti gasi portii mari de mancare, un cheese cake demential si o limonada cu miere foarte, foarte buna.





Comentarii

Postări populare